Hitne intervencije 00-24h / 065 391 0 392

Ponedeljak-Četvrtak: 13–20h / Petak: 10–16h

Koste Jovanović 67 Beograd

 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Engleski jezik
 • Italy language
 • Deutch language

Dentalni turizam

Dentalni turizam predstavlja vrstu medicinskog turizma i obuhvata odlazak van granica zemlje prebivališta radi dobijanja stomatoloških usluga. Stomatološka ordinacija BoDent okuplja tim vrhunskih i prvoklasnih stomatologa koji koriste savremenu i revolucionarnu tehnologiju sa ciljem da unaprede svoje usluge. Takođe, mi pružamo izuzetno kvalitetne usluge i veoma uspešno lečimo parodontopatiju. U sklopu naše stomatološke ordinacije nalazi se udoban i kompletno uređen apartman od 45 m². Svi pacijenti, uz odgovarajuću naknadu i u zavisnosti od složenosti stomatološke procedure, mogu boraviti u ovom apartmanu gde im je zagarantovana maksimalna stomatološka nega i briga. Ukoliko je iznos svih stomatoloških usluga koje smo pružili pacijentu veći od 3.000 evra, boravak u našem apartmanu je besplatan (gratis).

Dentalni turizam

Usluge koje pružamo u stomatološkoj ordinaciji BoDent:
• Parodontologija
• Implantologija
• Oralna hirurgija
• Mobilna protetika
• Fiksna stomatološka protetika
• Estetika stomatologija
• Ortopedija vilice
• Dečja i preventivna stomatologija

BoDent - Usluge

implantologija

Implantologija

Implantologija je grana stomatologije koja se bavi planiranjem i ugradnjom implantata u kost gornje i donje vilice, sa ciljem da nadoknadi izgubljeni zub.

estetska stomatologija voždovac

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija daje mogućnost da pacijentima pružimo visoke estetske rezultate uz minimalno invazivne zahvate. 

paradontologija Voždovac BoDent

Paradontologija

Parodontologija je specijalisticki segment stomatologije koji se bavi prevencijom i terapijom oboljenja potpornog aparata zuba.

CAD CAM tehnologija

Cad/Cam

Cad/Cam zubne nadoknade se prave od čvrstih blokova keramike koje najviše odgovaraju osnovnoj boji zuba koji se rekonstruiše.

Koristimo opremu i materijale koji su u samom vrhu po svim svetskim standardima. Takođe, radimo po postupcima koji su utvrđeni protokolom sa osobljem koje se neprestano usavršava.

Stomatolozi hitne službe naše ordinacije dostupni su 24 časa dnevno i 7 dana u nedelji. Nudimo švajcarski kvalitet koristeći savremenu i naprednu tehnologiju po standardima ove zemlje.

Našim pacijentima organizujemo smeštaj u hotelu visoke kategorije, kao i prevoz do Srbije, odnosno Beograda, ali i naše ordinacije. Neprestano smo na usluzi našim pacijentima kako za pitanja smeštaja i prevoza, tako i za sve posebne želje koje pacijenti mogu da imaju.

Dentalni turizam

Zašto stomatološka ordinacija BoDent?

Naši stomatolozi su izloženi neprestanoj edukaciji, a dugogodišnje iskustvo i tradicija koju negujemo, učinili su da možemo da se pohvalimo besprekornom uslugom i kvalitetom rada. Mi smo vodeća stomatološka ordinacija sa prvoklasnim dostignućima u oblasti oralne implantologije, parodontologije, protetike, preventivne, dečje i estetske stomatologije.

Stomatolozi ordinacije BoDent su tu za vas ne samo da otklone bol ili reše estetski problem koji imate, već i da vam daju sjajne savete koji će umnogome pomoći da sačuvate svoje zube. Oralna higijena je izuzetno važna, a mi ćemo vam na pravi način ukazati kako da pravilno vodite računa o svojim zubima.

Kod nas je moguće zakazati besplatnu konsultaciju, kao i pregled, prilikom koje će stomatolog utvrditi da li vam je potreban neki tretman i ukoliko jeste, dace vam savet šta bi trebalo da uradite.

 

Bozidar Dimitrijevic

Prof. Dr Spec. Božidar Dimitrijević

Parodontologije i oralne medicine

Redovni profesor Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beograd na predmetu Parodontologija i predmetu Oralna implantologija. Magistar i doktor stomatoloških nauka i specijalista za bolesti usta i zuba. Postdoktorske studije iz oblasti Parodontologije i oralne implantologije završio na UCLA u SAD. Upravnik Klinike za parodontologiju i oralnu medicinu Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

Šef predmeta Parodontologija i Oralne implantologije. Koautor šest udžbenika za redovne i poslediplomske studije i 176 stručnih i naučnih radova iz oblasti Parodontologije. Naučno istraživački i klinički opus Prof. Dimitrijevića se odnosi na oblasti regenerativne terapije parodontopatije, rekonstruktivne mukogingivalne hirurgije i oralne implantologije.

Kontakt informacije

ADRESA

Koste Jovanović 67
Beograd

RADNO VREME

Ponedeljak-Četvrtal: 13– 20h
Petak: 10:00 – 16h

TELEFON 0 - 24h

Dentalni turizam

Zašto izabrati Beograd?

Beograd je prepun istorijskih priča, znamenitosti, preko raznih atrakcija, kulturnih ustanova, događaja pa sve do noćnih izlazaka.

Nekoliko razloga zašto da nas posetite:

 • Hram Svetog Save – najveći pravoslavni hram na Balkanu
 • Tvrđava Kalemegdan
 • Lokalna kuhinja – pogledajte najbolje beogradske restorane OVDE
 • Povoljni hotelski smeštaj – celokupnu ponudu pogledajte na sledećem LINK
 • Pogleda na grad sa vode – Krstarenje Beogradom
 • Ostale zanimljivosti koje možete posetiti u našem gradu  – više informacija možete pogledati OVDE
Dentalni turizam
sr_RSSerbian