Hitne intervencije / 065 391 0 392

Ponedeljak-Četvrtak: 13–20h / Petak: 10–16h

Koste Jovanović 67 Beograd

  • Srpski jezik
  • Engleski jezik
  • Italy language
  • Deutch language

O nama

Mi smo Bodent MD

Bodent je uspešna kombinacija visoko edukovanih stomatologa u različitim oblastima stomatologije.

Istovremeno, individualci i profesionalci obučeni i sposobni za pružanje vrhunskih usluga u oblasti Parodontologije, Endodoncije, Estetske i rekonstruktivne stomatologije, Oralne implantologije i Stomatološke protetike.

Bodent je tim, zaljubljenika u profesiju, doslednih u pridržavanju savremenim i svetski aktuelnim doktrinama u stomatologiji koji se zasnivaju na biološkim principima.

Naš profesionalni moto je „zdravlje pre svega…uspostavljanje a potom očuvanje uspostavljenog zdravlja potpornih tkiva i zuba a potom nadoknada izgubljenih zuba“. U pitanju je kompleksna terapija u okviru koje se postizanje visokih estetskih rezultata terapije, čak i u najtežim slučajevima, podrazumeva.

Šta nam je specijalnost? Mogućnost kompleksne i potpune terapije (uključujući i protetsku rehabilitaciju) obolelih od parodontopatije sa izraženom destrukcijom potpornih tkiva i gubitkom velikog broja zuba.

Takva terapija obuhvata sve domene hirurške terapije parodontopatija… regenerativnu terapiju (primenu koštanih transplantata i implantata, usmerenu regeneraciju parodoncijuma), istovremenu primenu oralnih implantata u cilju nadoknade izgubljenih zuba ali i rekonstruktivnu plastičnu mukogingivalnu hirurgiju.

Naše stomatološke usluge

Svi naši tretmani i usluge pružaju se u ugodnoj ordinaciji, opremljenoj prema visokim svetskim standardima.

Bodent MD - Upoznajte naš tim

Bodent je tim… realnih entuzijasta, zaljubljenika u profesiju, doslednih u pridržavanju savremenim i svetski aktuelnim doktrinama u stomatologiji koji se zasnivaju na biološkim principima.

Bozidar Dimitrijevic
Božidar Dimitrijević
Prof. Dr Spec. Parodontologije i oralne medicine
marko dimitrijevic
Marko Dimitrijević
Specijalista parodontologije i oralne medicine
dejan dimitrijevic
Dejan Dimitrijević
Specijalista parodontologije i oralne medicine

Zakažite pregled ili konsultacije!

Pozovite nas ili zakažite svoj termin putem sajta
sr_RSSerbian