Hitne intervencije / 065 391 0 392

Ponedeljak-Četvrtak: 13–20h / Petak: 10–16h

Koste Jovanović 67 Beograd

  • Srpski jezik
  • Engleski jezik
  • Italy language
  • Deutch language

Invisalign folije za ispravljanje zuba

Invisalign folije za ispravljanje zuba su vaša prečica do blistavog osmeha, kakav ste oduvek želeli.

Jedna od prvih stvari koju vidite kada sretnete neku osobu je njen osmeh. Lepi zubi povećavaju samopouzdanje i pomažu vam da se osećate dobro. Ako niste zadovoljni svojim osmehom, sada je lakše nego ikada da dođete do željenih rezultata!

Stomatološka ordinacija Bodent je uvek tu da se pobrine za vaše oralno zdravlje i lepotu zuba, jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu.

Zašto Invisalign folije za ispravljanje zuba?

Invisalign folije za ispravljanje zuba su revolucionarni tretman za rešavanje problema sa zubima. Konačni rezultat su lepi zubi koji savršeno stoje, na svom mestu uz pomoć providnih folija koje je nemoguće primetiti.

Svako želi da ima savršen osmeh, ali većina ljudi ne želi da prolazi kroz duge i mukotrpne procedure, a tu je i strah od zubara. Srećom, sve to može postati deo prošlosti. Birajući proverenu stomatološku ordinaciju, sve intervencije mogu postati prijatna iskustva koja će rezultovati besprekornim zubima.

Nekada su jedino rešenje za trajno ispravljanje zuba bile fiksne proteze. Iako nema sumnje da su efikasne u ovom zadatku, vremenom su Invisalign folije dobile sve veći značaj, a za to postoje opravdani razlozi. One vam pružaju mnogo pogodnosti koje će vas sigurno iznenaditi.

Invisalign folije za ispravljanje zuba

Za početak, Invisalign folije su estetski prihvatljivije rešenje. Uopšte se ne primećuju, a odlično obavljaju svoj posao. Ortodontski pacijenti, posebno odrasli, ne žele da se ističu. Ove providne folije vam pomažu da unapredite izgled vaših zuba, a da pritom niko ne primeti da ih nosite. Potpuno su nevidljive, pa je ovo je sjajna opcija za odrasle, tinejdžere i mlade koji ne vole da privlače pažnju okoline.

Klasične proteze zahtevaju česte posete zubaru radi provere i prilagođavanja. Za razliku od njih, Invisalign vam ostavljaju više slobodnog vremena da uživate u raznim aktivnostima, dok istovremeno obavljaju svoju funkciju. To znači da ćete da provedete manje vremena u ordinaciji, jer ih treba održavati u proseku svakih 6 nedelja.

Invisalign folije su napravljeni su od glatke plastike, i izrađene po meri zuba i usta, što ih čini mnogo udobnijim od tradicionalnih metalnih proteza. Sada se možete posvetiti svojoj oralnoj higijeni, a da pritom ne kompromitujete udobnost, što je ogromna prednost.

Ostale prednosti Invisalign folije

Ograničen izbor hrane je jedan od najvećih problema kada je u pitanju ispravljanje zuba uz klasične ortodontske mogućnosti. Ponekad ćete morati da se uzdržite od vaših omiljenih namirnica, što zaista može da upropasti posebno slavlje. Ovakve situacije ne predstavljaju problem za Invisalign folije. Možete ih lako ukloniti u svakom trenutku i jesti šta god poželite!

Invisalign folije za ispravljanje zuba

Invisalign folije za ispravljanje zuba se lako uklanjaju i jednostavne su za čišćenje. Sve što je potrebno je da ih skinete i nežno iščetkate pastom za zube i toplom vodom pre nego što ih ponovo stavite u usta. Čista usta su zdrava usta, i važno je da imate zdrave zube i desni dok ispravljate zube. Krajnji rezultat je širok osmeh, koji nećete skidati sa lica.

Možda je jedan od najboljih razloga za odabir ovih providnih folija to što dovode do prelepih ravnih zuba i predivnog osmeha. Prema tome niko ne može da ostane ravnodušan. Svi pacijenti su potpuno oduševljeni rezultatima i ne prestaju da se osmehuju nakon intervencija, a to nam je najveća nagrada.

Prezadovoljni smo što sada možemo da vam ponudimo jedno od najvećih dostignuća stomatologije. Zdravlje vaših zuba je naš zadatak, koji uspešno obavljamo jer nam je vaše zadovoljstvo uvek na prvom mestu.

Odaberite Bodent, jer zaslužujete prelep osmeh koji će svi primetiti.

2 comments on “Invisalign folije za ispravljanje zuba

  1. Pingback: Škripanje zubima (bruksizam) - Kako sve šteti vašim zubima? || BoDent

  2. Pingback: Kako fiksne proteze utiču na vaše oralno zdravlje || BODENT

Ostavite odgovor

sr_RSSerbian