Hitne intervencije 00-24h / 065 391 0 392

Ponedeljak-Četvrtak: 13–20h / Petak: 10–16h

Koste Jovanović 67 Beograd

  • Srpski jezik
  • Engleski jezik
  • Engleski jezik
  • Italy language
  • Deutch language

Korekcija položaja zuba i ortopedija vilice – Najveće dostignuće stomatologije

Korekcija položaja zuba i ortopedija vilice jesu najzahtevanije usluge stomatologa. Ortopedija vilice ranije nije bila moguća, već su zubi ostajali onakvi kakvi su prvobitno i izrasli. Sa napretkom medicine i doktorskih usluga, napredovala je i stomatologija, pa je sada moguće korigovati ili potpuno izmeniti izgled vilice.

Osmeh je veoma važan svakome jer umnogome utiče na sticanje prvog utiska. Mnogi lep osmeh smatraju ukrasom na licu. Biserno beli i pravilno raspoređeni zubi jesu ideal i želja svakoga od nas. Korekcija i ortopedija vilice su danas, takoreći, rutinski za naše stomatologe u BoDent ordinaciji.

Korekcija položaja zuba i ortopedija vilice

Ukoliko razmatrate korekciju položaja zuba, imamo pravo rešenje za vas! Invisalign proteze su mnogo popularnije i lepše od klasičnih, starih proteza. Invisalign proteze predstavljaju stomatološki tretman koji pomaže u jačanju i ispravljanju zuba bez upotrebe zastarelog metoda i metalne proteze.

Proces korekcije zuba Invisalign metodom je brzo doneo revolucionarne promene u svetu stomatologije. Pacijenti sada imaju više opcija prilikom odabira metode koju će koristiti. Ove revolucionarne proteze prave se po narudžbini i idealno odgovaraju vilici osobe. Prave se od providnih folija koje ravnaju zube i postavljuju ih na željenu poziciju.

Korekcija položaja zuba i ortopedija vilice

Osobe koje nikada ranije nisu razmišljale o protezama, dali su šansu Invisalignu. Veoma se brzo postiže željeni efekat, a posledica nema.

Korekcija položaja zuba i ortopedija vilice – Upotreba Invisalign proteze

Set providinih folija, pacijenti mogu da stavljaju i skidaju kada god žele. Koriste se za korekciju zuba kod odraslih i tinejdžera, odnosno kada zubi prestanu sa rastom i formiraju stalni oblik i veličinu.

Preporučuje se skidanje folija tokom održavanja higijene zuba i konzumacije hrane. U toku svih ostalih radnji moguće je nositi protezu koja je potpuno nevidljiva. Izrađena je od transparentnog materijala, koji se ne izdvaja tokom govora ili smeha. Upravo iz tog razloga, mnogi tinejdžeri se odlučuju baš za ovaj metod korekcije zuba. Zaista, niko neće primetiti da nosite protezu!

Korekcija položaja zuba i ortopedija vilice

Ovu protezu možete da nosite i samo tokom noći, ali ukoliko želite brži napredak, možete je nositi i tokom dana, a optimalno je do 16 sati dnevno. Kompletan tretman traje od šest meseci do godinu dana. Folije se menjaju na svakih tridesetak dana.

Još jedna od prednosti jeste što se folije izrađuju unapred, tako da pacijent može samostalno da ih menja kod kuće. Samim tim, broj poseta stomatologu je umanjen i nema gubljenja vremena.

Gde možete da naručite svoju Invisalign protezu?

Invisalign proteze su izuzetno popularne kako u svetu, tako i u Srbiji. Njihovoj popularnosti doprinela je savremena tehnologija 3D štampača. Zahvaljujući njima, proteze se izrađuju veoma brzo, precizno i lako. Isto tako, upotrebnom tehnologije, moguće je napraviti prikaz kako će zubi izgledati posle korekcije protezom. Možete da vidite kako će se zubi pomerati tokom vremena, ali i kakav će biti osmeh posle terapije.

Svoju Invisalign protezu možete da naručite u stomatološkoj ordinaciji BoDent. Odmah nakon snimka, pregleda i analize vilice, naš stručan tim stomatologa će vam preporučiti providnu Invisalign protezu i uputiti vas u kompletnu proceduru i detalje korekcije i nošenja folija.

Korekcija položaja zuba i ortopedija vilice

Osim Invisalign proteze, kod nas u ordinaciji možete još mnogo toga da uradite za lep osmeh. Toplo preporučujemo fluorizaciju zuba koja će vas zaštititi od karijesa i sličnih problema. Isto tako, izbeljivanje zuba različitim metodama je više nego popularno.

Ukoliko imate veliki problem sa nijansom zuba i beljenje ne urodi plodom, barem ne dugoročno, naši stomatolozi ne samo da će vam objasniti zašto zubi tamne, već će vam ponuditi vinire. Viniri se koriste za promenu boje zuba koji su otporni na izbeljivanje, ali i za postizanje idealnog niza zuba. Ova metoda je veoma neinvazivna i popravlja frakture i nesavršenosti.

Kontaktirajte nas još danas zakažite pregled u našoj stomatološkoj ordinaciji BoDent! Mi smo tu za vas i u službi osmeha bez mana.

5 comments on “Korekcija položaja zuba i ortopedija vilice – Najveće dostignuće stomatologije

  1. Pingback: Operacija umnjaka − Kada je neophodna? || BoDent ordinacija

  2. Pingback: Invisalign folije za ispravljanje zuba || BoDent stomatološka ordinacija

  3. Pingback: Dentalni turizam u Srbiji || Stomatološka ordinacija BoDent

  4. Pingback: Loš zadah - Kako se nositi sa halitozom? || BoDent

  5. Pingback: Digitalni otisak zuba - Moderna alternativa tradicionalnoj metodi || BoDent

Ostavite odgovor

sr_RSSerbian