Hitne intervencije 0-24h / 065 391 0 392

Ponedeljak-Četvrtak: 13–20h / Petak: 10–16h

Koste Jovanović 67 Beograd

  • Srpski jezik
  • Engleski jezik
  • Italy language
  • Deutch language

Stomatološka ordinacija u Beogradu – BoDent u sužbi zdravlja vaših zuba

Stomatološka ordinacija u Beogradu – BoDent rešiće svaki vaš problem sa zubima – počev od bolesti, preko malformacija, pa do povreda.

Osmeh je najlepši ukras na licu čoveka. A lepi i zdravi zubi prvi su detalj koji primetimo prilikom upoznavanja. Zapravo, osmeh je posebno sredstvo komunikacije koje utiče na povezivanje sa ljudima i građenje dobrih odnosa.

Koliku moć ima pokazuju i brojna istraživanja. Prema poslednjoj studiji čak 56 odsto ljudi se podvrglo tretmanu estetske stomatologije. Dok oko 30 odsto smatra da lep osmeh i besprekorni zubi direktno utiču na samopouzdanje.

Zubi su, takođe, merilo naših životnih navika, ali i najbolji pokazatelj zdravlja celokupnog organizma. Imajući u vidu da su karijes i paradontopatija vodeći stomatološki problemi savremenog društva, redovna kontrola je najbolja prevencija od ozbiljnih tegoba.

Međutim, jaka konkurencija u stomatologiji, opravdano nameće pitanje koju stomatološku ordinacija izabrati. U ovom blogu otkrijte zašto je stomatološka ordinacija u Beogradu, Bodent pravi izbor za vas i vašu porodicu.

Stomatološka ordinacija Bodent predstavlja spoj tradicije i znanja

Stomatološka ordinacija u Beogradu, Bodent može se pohvaliti radom skoro 4 decenije. Osnovao ju je 1982. godine Prof. Dr Spec. Parodontologije i oralne medicine, Božidar Dimitrijević. Redovni Profesor Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beograd, magistar i doktor stomatoloških nauka i specijalista za bolesti usta i zuba, svoje usavršavanje nastavio je na postdoktorskim studijama iz oblasti Paradontologije i oralne implantologije na prestižnom američkom Univerzitetu u Los Anđelesu (UCLA).

Stomatološka ordinacija u Beogradu

Vremenom, njegova stomatološka ordinacija u Beogradu dobila je pojačanje. Naime, Prof. Dimitrijević je znanje, ali i tradiciju preneo na svoje sinove – Dr Marka i Dr Dejana Dimitrijevića, specijaliste parodontologije i oralne medicine.

Naravno, napredak nije time zaustavljen. Iskusni doktori konstatno rade na svojoj edukaciji, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Upravo ovaj svetski nivo usluga prepoznali su ne samo brojni pacijenti, već i vodeće stomatološke kompanije koje su postale poslovni saradnici stomatološke ordinacije Bodent.

Stomatološka ordinacija u Beogradu, Bodent je sinonim za kvalitet

Zahvaljujući naučno istraživačkom radu Prof. Dimitrijevića  Bodent se izdvaja jedinstvenim konceptom kompleksne stomatološke terapije.

Širok spektar usluga obuhvata, pre svega, oblasti paradontologije i regenerativne terapije parodontopatije. Zatim, oralne hirurgije koju prate fiksna stomatološka i mobilna protetika.

U skladu sa razvojem tehnike i nauke stručni tim veliku pažnju posvećuje izboru najsavremenijih stomatoloških materijala i najmodernih načina lečenja. Tako da svaka intervencija u ovoj ordinaciji postaje bezbolni proces, uz garantovani kvaliitet i postojanost radova. To najbolje potvrđuje primena svetskih premium brendova kada je implantologija u pitanju, kao i najnovijeg metoda za ispravljanje nepravilnog položaja zuba – invisalign folija.

Kako je estetska stomatologija, danas, najtraženija grana u svetu, stomatološka ordinacija  Bodent sledi ovaj trend. Te pomoću vrhunskih porcelanskih vinira omogućava svakom pacijentu blistavu belinu i savršeni zubni niz.

Stomatološka ordinacija Bodent brine za svoje pacijente

Stomatološku ordinacija Bodent krasi visoki stepen profesionalizma, ali i izuzetna briga za svakog pacijenta.

Stomatološka ordinacija u Beogradu

Ljubazni i posvećeni tim doktora neguje indvidualni pristup. A izdvojeno vreme i strpljenje da odgovore na vaša pitanja otkloniće nelagodu, pa i strah, koji neretko prati ovu profesiju. Što je naročito značajno pri radu sa najmlađima.

Prelepi osmesi na licima zadovoljnih klijenata najbolji su pokazatelj našeg uspeha i postignutih rezultata. Ujedno, predstavljaju pravu motivaciju da prevaziđemo sva vaša očekivanja.

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian