Hitne intervencije 00-24h / 065 391 0 392

Ponedeljak-Četvrtak: 13–20h / Petak: 10–16h

Koste Jovanović 67 Beograd

  • Srpski jezik
  • Engleski jezik
  • Engleski jezik
  • Italy language
  • Deutch language

Dentalni turizam u Srbiji

Dentalni turizam u Srbiji je sve popularniji iz godine u godinu. Stomatološke ordinacije u Srbiji pružaju prvoklasne dentalne usluge po mnogo povoljnijim cenama i uslovima nego što je to slučaj u drugim zemljama.

Brojne dentalne ordinacije u Srbiji organizuju dentalne usluge, smeštaj i prevoz za osobe koje žive u inostranstvu, a žele da posete Srbiju i izvrše određene stomatološke intervencije. Ordinacija BoDent je jedna od njih, a naši stomatolozi pružaju prvoklasne usluge po najpovoljnijim uslovima. Naš tim čine zaljubljenici u svoju profesiju koji bi učinili sve za svoje pacijente.

Šta je dentalni turizam u Srbiji?

Dentalni turizam je putovanje u drugu zemlju radi stomatološke nege ili intervencije. To je vid medicinskog turizma za potrebe obavljanja dentalnih usluga u drugoj zemlji. Pacijenti se, uglavnom, odlučuju za ovakav oblik turizma kako bi uštedeli novac. Stomatološke usluge i intervencije su u nekim zemljama veoma skupe, a osiguranje ne pokriva te troškove. Iz tog razloga, mnogima je jeftinija opcija putovanje u drugu zemlju gde su iste stomatološke usluge finansijski pristupačnije. U isto vreme, koriste mogućnost obilaska zemlje ili grada u koji putuju.

Dentalni turizam u Srbiji je sjajan način da se spoje lepo i korisno. Ovaj vid organizovanja putovanja ili godišnjeg odmora je sve popularniji u svetu najpre zbog prvoklasne usluge koju pružaju domaći stomalotozi, ali i zbog veoma pristupačnih cena. 

Dentalni turizam u Srbiji

Znanje, stručnost, informisanost i iskustvo naših stomaloga su na najvišem nivou u poređenju sa drugim evropskim zemljama. Osim toga, Beograd i Srbija pružaju sjajne uslove za boravak i brojne opcije za odmor iz snova. Znamenitosti, festivali i istorijski duh Srbije svake godine privlače sve veći broj turista, a stomatološka usluga je samo još jedan od razloga za ekspanziju turizma u Srbiji. Oralno zdravlje je veoma značajno i važno za kompletno dobrostanje organizma. Upravo je to jedan od razloga da na vreme počnete da vodite računa od zdravlju zuba. 

Dentalni turizam u Srbiji – Na šta treba da obratite pažnju?

Internet je sjajan način za pronalazak ordinacija koje se bave dentalnim turizmom, ali i za pronalazak najbolje opcije za uslugu koja je potrebna. Nije isto ukoliko želite da popravite kvar zuba, da izbelite zube, ili da postavite krunicu ili most, operišete umnjak i slično. Nije jednostavno pronaći ordinaciju koja pruža sve usluge na jednom mestu, a istovremeno se bavi i stomatološkim turizmom. Istražite sve detalje na vreme i proverite dostupnost stomatologa u periodu koji vam odgovara. Vodite računa o tome da sve detaljno isplanirate kako ne biste uzalud putovali. Rezervišite i zakažite usluge na vreme. 

Važno je i da obratite pažnju na to da je ordinacija licencirana za obavljanje usluge koju nudi. 

Isto tako, proverite kompetentnost stručnjaka. Istražite standarde zdravstvene ustanove i način na koje su usluge akreditovane. Ne zaboravite i da pročitate komentare i iskustva pacijenata, kao i njihove procene.

Osigurajte se da proizvodi koje koriste stomatolozi u ordinaciji ispunjavaju svetski priznate stomatološke standarde i preporuke. Proverite i marku implanta koji se koristi u toj ordinaciji i saznajte da li se isti brend koristi i u zemlji u kojoj provodite najviše vremena. 

Usluge stomatološke ordinacije BoDent

Stomatološka ordinacija BoDent nalazi se u Beogradu, glavnom gradu Srbije. Naš tim stomalotoga čine vrhunski stručnjaci koji sarađuju i sa drugim ordinacijama. Ponekad je, u skladu sa uslugom, neophodno zatražiti mišljenje maksilofacijalnog ili estetskog hirurga, ORL-specijaliste, odnosno psihologa i psihijatra. BoDent dentalna ordinacija sarađuje sa eminentnim stručnjacima iz različitih medicinskih oblasti.

Dentalni turizam u Srbiji

Pružamo usluge iz sledećih stomatoloških oblast:

Osim toga, pružamo savete vrhunskih stomatoloških stručnjaka. Za pacijente koji dolaze iz drugih zemalja pomažemo u organizaciji putovanja, kupovine karata, dobijanja vize i pronalaska smeštaja. Takođe, u okviru naše ordinacije nalazi se udoban apartman od 45 m² gde pacijenti mogu da dobiju najbolju negu.

Kontaktirajte sa nama još danas i organizujte prolećni ili odmor tokom leta na vreme.

sr_RSSerbian